Stripper Leiden

Als best beoordeeld ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,9 

Heb jij een stripper in Leiden nodig voor een feestje? Onze strippers zorgen voor een onvergetelijke ervaring om nooit meer te vergeten. Van een spannende agente die langskomt voor geluidsoverlast. Tot een ondeugende dokter die zorgt voor wel een heel speciaal consult. Bovendien heb je bij ons een ruime keuze uit heel veel mooie strippers… Ontdek ze snel

Stripper huren Leiden

Wil jij een stripper huren in Leiden? Voor jouw beste vriendin die gaat trouwen? Of voor een collega die jarig is? Voor elk 18+ feest kan je bij ons een perfecte verleidelijke stripper inhuren. En dit kan bijvoorbeeld bij jou thuis, op de zaak of in een horecagelegenheid. Wij komen overal. En niets is ons te gek!

REVIEWS

Striptease Leiden | Tarieven

Je kan al een striptease in Leiden huren vanaf 170,-

Geniet van top entertainment voor de beste prijs. Nieuwsgierig naar wat jouw stripper allemaal te bieden heeft? Neem dan snel een kijkje bij onze hete strippers.

Hoe gaat een optreden?

Bereid je voor op een show boordevol met humor, dans, tease en een verleidelijke lapdance. Je krijgt een grandioze show met overheerlijke slagroom, een hoop body-oil en een speels zweepje om de spanning lekker mee op te bouwen… Maar dat is nog niet alles. Als extra verrassing kan je ook na afloop met jouw sexy stripper op de foto!

Vrouwelijke stripper Leiden

Ben je op zoek naar een vrouwelijke stripper in Leiden? Voor een vrijgezellenfeest van jouw beste vriend? Of voor een verjaardag of studentenfeest? Onze bloedmooie stripsters zorgen voor een unieke beleving. Van een stout schoolmeisje die wel van wanten weet tot een charmante rondborstige verpleegster die een speciale behandeling geeft. Kortom, onze verleidelijke vrouwelijke strippers zorgen wel voor de rode oortjes!

Mannelijke stripper Leiden

Wil jij een mannelijke stripper in Leiden? Voor jouw nicht die gaat trouwen of een vriendin die jarig is? Onze aantrekkelijke strippers zetten voor jou de boel in vuur en vlam. Van een stoere gespierde brandweer man tot een hete Magic Mike stripper met een heerlijke sixpack. Wij hebben voor jouw feestje alles in huis. Zijn er speciale wensen? Laat het ons weten en wij zorgen voor een bijzondere ervaring!

Wij beloven dat:

Jouw stripper op tijd is op de afgesproken locatie

Die je ook geboekt hebt, zoals op de foto

Een professionele top show geeft

En dit tegen scherpe tarieven

Bekijk nu alle strippers en maak vandaag nog jouw feest compleet!

Stripper Leiden boeken

Jouw stripper in Leiden boek je bij ons eenvoudig via ons online reserveringsformulier. Wel zo makkelijk en snel. Heb je nog vragen? Bel of app ons en je krijgt een snel antwoord. Wij staan graag voor je klaar.

Wij zijn ook actief rondom regio Leiden

Stripper in Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk, Alphen aan den Rijn, Sassenheim, Roelofarendsveen, Nieuw-Vennep, Hillegom, Lisse en Leidschendam maar ook een stripper in Den Haag of Zoetermeer.

stripper regio leiden